Medlemskab

Alle, der i en bred forstand bedriver medieforskning, kan optages i foreningen.
For at blive optaget i SMiD, skal du kontakte foreningens formand og sende et kortfattet CV samt en kort beskrivelse af dine forskningsmæssige aktiviteter og interesser.

Der er to typer af medlemskab:

• Fuld pris: 700 kr. pr. år (adjunkt, lektor, professor, selvstændig samt andre med tilsvarende nogenlunde fast ansættelse/indkomst).
  • Reduceret pris: 350 kr. pr. år (ph.d.-, kandidat-, bachelor-studerende, arbejdssøgende, pensionister og andre med tilsvarende lave eller usikre indkomstforhold).

Hvis du har spørgsmål i denne forbindelse eller har brug for at få tilsendt en elektronisk faktura, bedes du kontakte SMiDs sekretær Bente Jønshøj.

Ønsker du at betale med bankoverførelse, skal det ske på:

Reg.nr. 1551 – Kontonr. 3065766

NB! På SMiDs ordinære generalforsamling 2021 blev det besluttet at ændre i kontingent med virkning fra 2022-opkrævningen. Information om kontingentbeløbet (dækkende for 2022-2023) følger med opkrævning og indkaldelse til SMiDs Årsmøde 2022.